Fesyen Dibuat Secara Sempurna

Atvantic Apparels adalah pengeluar pakaian seragam yang terkenal di Malaysia. Ibu pejabat kami terletak di Petaling Jaya (PJ), Selangor, Malaysia. Syarikat kami pakar dalam baju korporat, kemeja-T, jaket, topi, seluar, cawan, hadiah dan banyak lagi. Kami menawarkan produk berkualiti pada harga yang berpatutan kepada pelanggan. Jika anda memerlukan maklumat lanjut mengenai produk kami, sila hubungi kami.

Kenapa Pilih Kami

Reka bentuk yang unik
Dengan rangkaian yang luas dan reka bentuk buatan tersuai yang hampir tidak terhad, kami boleh mereka bentuk dan menghasilkan secara praktikal kepada sebarang reka bentuk dan corak mengikut keperluan pelanggan. Sebarang pesanan adalah unik untuk diri mereka sendiri dan bukan yang lain!

Pengukuran tersuai
Keupayaan untuk menghasilkan besar-besaran dalam ukuran tersuai untuk baju, seluar dan banyak lagi pakaian boleh pakai yang lain. Setiap ukuran individu dibuat dengan sentuhan dan perhatian peribadi.

Pakaian berkualiti
Produk kami ditakrifkan oleh bahan berkualiti tinggi yang kami gunakan untuk pengeluaran. Dengan pelbagai jenis fabrik untuk dipilih daripada kami, anda tidak boleh salah pilih apabila membeli daripada kami!

Pengeluaran dalaman
Dengan 40 tukang jahit dan pekerja mahir yang kuat, kami adalah kemudahan pengeluaran dalaman yang lengkap dengan kakitangan QA & QC yang berdedikasi untuk memastikan produk anda semuanya sempurna untuk dipesan.
 
Kehalusan Kami

Kami pakar dalam mereka bentuk dan mengeluarkan semua jenis pakaian, pembekalan hadiah korporat dan perkhidmatan tambahan seperti:
Pakaian Seragam

Seluar Kerja

Jaket

Jaket Juruteknik

T-shirt

T-shirt Sublimasi

Uniform Sekolah

Pakaian Seragam Chef

Pakaian Seragam Keselamatan

Baju Seluar

Topi

Hadiah Korporat

Percetakan Silkscreen

Pencetakan Heat Press

Perkhidmatan Sulaman